Uutiset

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry vuonna 2021

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n hallitus on järjestäytynyt tiistaina 1.12. kaudelle 2021 seuraavasti:

Puheenjohtaja: Nicole Ojala
Varapuheenjohtajat: Valtteri Siljander ja Elisa Koivisto
Rahastonhoitaja: Nina Lamponen
Sihteeri: Niko Remo
Edunvalvonta: Olli Eerikäinen ja Henna Vasenius
Viestintä: Lue lisää »

UIO ry toimikautena vuonna 2021

Uudenmaan Insinööriopiskelijoiden UIO ry:n syyskokouksessa 18.11.2020 valittiin Uudenmaan Insinööriopiskelijoiden UIO ry:n hallitus
toimikaudelle 2021 sekä kokouksessa valittiin myös ehdokas ja hänen varahenkilönsä HI ry:n hallituksen opiskelijaedustajaksi vuodelle 2021.

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n hallitus vuodelle 2021

Tervetuloa yhdistyksemme sääntömääräiseen syyskokoukseen! Syyskokous järjestetään 18.11.2020 klo 17.00 alkaen Metropolian Myyrmäen toimipisteellä osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa. Tilana toimii C375, sekä C304, C306 ja C308. Lisätietoa kokousjärjestelyistä kokouskutsun lopussa. Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille.

Syyskokouksessa käsiteltävät asiat:

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n hallitus on päättänyt reagoida koronavirustartuntojen nousuun etenkin pääkaupunkiseudulla, ja loppuvuoden mahdollisia tartunta-altistumisia aiheuttava toiminta päätettiin pitää mahdollisimman vähäisenä hallituksen päätöksestä. Insinööriopiskelijaliitto IOL ry on myös vahvasti suositellut paikallisyhdistyksien tapahtumien perumista. Täten kaikki suuremmat tapahtumat ja kokoontumiset on päätetty perua.

...

Lue lisää »

UUDENMAAN INSINÖÖRIOPISKELIJAT UIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 


Tervetuloa Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 28.9.2020 klo 18:00. Kokous järjestetään Metropolian Myyrmäen kampuksella, osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa. 

Tilana toimii MMA124. Kampukselle pääset Rajatorpantien pääovesta. Kulje kahvilan ohi ja käänny astianpalautuspisteen kohdalla oikealla olevalle käytävälle, josta tila löytyy.  

...

Lue lisää »

Hallitus järjestäytyi uudelleen

Hallitusta täydennettiin yhdellä henkilöllä 05.08.2020 UIO:n ylimääräisessä kokouksessa. Lämpimät tervetuliaiset uudelle hallituksen jäsenellemme Nicole Ojalalle.

Hallitus myös uudelleenjärjestäytyi samana päivänä jonka jälkeen uusi kokoonpano on syyskaudelle 2020 seuraava:

Saana Lappalainen: Puheenjohtaja
Joni Rämä: Varapuheenjohtaja
Valtteri Siljander: ...

Lue lisää »

UUDENMAAN INSINÖÖRIOPISKELIJAT UIO RY:N 1. YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS

Tervetuloa Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n 1. ylimääräiseen kokoukseen 5.8.2020 klo 18:00. Kokous järjestetään Metropolian Myyrmäen kampuksella, osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa. 

Tilana toimii MMA124. Kampukselle pääset Rajatorpantien pääovesta. Kulje kahvilan ohi ja käänny astianpalautuspisteen kohdalla oikealla olevalle käytävälle, josta tila löytyy.  

Koronaviruksen vaikutus Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n toimintaan

UIO ry on seurannut tiiviisti viestintää, linjauksia ja määräyksiä koskien käynnissä olevaa koronaviruspandemiaa. Valtioneuvosto on 12.3. antanut suosituksen, jonka mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet kiellettäisiiin 31.5.2020 saakka koronaviruksen ehkäisemiseksi. Aluehallintovirasto on 13.3. kieltänyt kaikki s...

Lue lisää »

Sähköinsinööri Konecranesille, Hyvinkää

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva sähkötekniikan insinööri, joka haluaa päästä kerryttämään työkokemusta osana kansainvälistä yritystä? Etsimme nyt Konecranesille reipasta ja oma-aloitteista sähköinsinööriä! Mikäli sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista ja osaamista CAD-ohjelmistosta, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Seuraavan mukaisesti:

Saana Lappalainen – Puheenjohtaja
Elias Ruohomäki – Varapuheenjohtaja, jäsenpalvelut
Joni Rämä – Varapuheenjohtaja, yhdistysyhteistyö
Valtteri Siljander – Rahastonhoitaja, haalarit
Nina Lamponen – Sihteeri, viestintä
Eetu Rannikko – Viestintä, UIOTUS, ICT
Olli Eerikäinen – Edunvalvonta
Karita Kauppi – Tapahtumat
Elisa Koivisto – ...

Lue lisää »

Eficode järjestää Docker-kurssin

Eficoden järjestämä Docker-kurssi järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteellä 13.-17. tammikuuta 2020. Erittäin hyvää harjoitusta tiedossa siis tietoteknillisten taitojen ehostamisesta kiinnostuille! Kurssi suoritetaan englannin kielellä.

Lisätiedot osoitteesta:
https://www.eficode.com/trainings

Tervetuloa kaikille jäsenille yhdistyksemme sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Syyslukukausi alkoi ja UIO ry aktivoituu jälleen!

Tuleva syksy on hallitukselle hektisen nautinnollinen. UIO:n kalenterista löytyy yhteistyöprojekteja, maakuntamatkailua, ständeilyä, approja, sitsejä, monta hallituksen kokousta ja paljon muuta. Apua tullaan tarvitsemaan hallituksen ulkopuolelta yhteyshenkilöistämme, jotta saadaan henkilöstöä hoitamaan kaikki tapahtumien tarpeet.

...

Lue lisää »

Hallitus järjestäytyi uudelleen

Hallitusta täydennettiin kahdella henkilöllä 25.6.2019 UIO:n ylimääräisessä kokouksessa. Uudet hallituksen jäsenet ovat Niklas Söyrinki ja Atte Torvikoski. Lämpimät tervetuliaiset heille liittymisestä toimintaan mukaan!

Hallitus myös uudelleenjärjestäytyi maanantaina 1.7.2019, jonka jälkeen uusi kokoonpano on syyskaudelle 2019 seuraava:

Silja Kario - Puheenjohtaja, alumnivastaava
Noora Kettune...

Lue lisää »

UUDENMAAN INSINÖÖRIOPISKELIJAT UIO RY:N 1. YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS

Tervetuloa Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n 1. ylimääräiseen kokoukseen 25.6.2019 klo 18:00. Kokous järjestetään Insinöörit-Ekonomit talon Mikon kabinetissa, osoitteessa Ratavartijankatu 2A, 00520 Helsinki.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

● Hallituksen jäsenten lukumäärän valinta syyskaudelle 2019
● Rahastonhoitajan valinta syysk...

Lue lisää »

UIO ry:n verkkosivujen englanninkielinen versio avattu!

UIO ry:n verkkosivujen englanninkielinen versio on nyt julkaistu! Englanninkieliselle puolelle pääsee "IN ENGLISH" -nappia painalla hakuosion alapuolelta.

On ollut pitkä tie kääntää sivusto englanninkieliseksi. Ongelmia ei tuottanut suinkaan itse englanninkieleksi kääntäminen, vaan vaikeudet verkkosivuston teeman kommunikoinnissa. Ongelmat ovat nyt pitkän devaamisen jälkeen ratkaistu ja kaikki on valmiina ...

Lue lisää »

Leppävaaran kampus suljetaan

Metropolia ilmoitti perjantaina, että Leppävaaran kampus suljetaan. Noin 3 000 insinööriopiskelijaa siirretään väistötiloihin. Näistä väistötiloista ei ole vielä tiedotettu tarkemmin, mutta UIO seuraa tilannetta ja pyrkii tiedottamaan jäsenistöään tulevista tapahtumista. Päivitämme tilannetta reaaliaikaisesti kotisivustoillamme ja sosiaalisessa mediassa, mutta suosittelemme opiskelijoita seuraamaan OMA-palvelua mahdollisimman ajantasaisen tiedon saamiseksi.

Lisä...

Lue lisää »

Vuoden 2019 Hallitus on nyt järjestäytynyt

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n hallitus kaudelle 2019 on valittu ja järjestäytynyt.

Syyskokouksessa 19.11 yhdistys päätti puheenjohtajan ja rahastonhoitajan ja hallituksen vastuualueet päätettiin järjestäytymiskokouksessa 28.11.
Vuonna 2019 UIO ry:n hallituksessa toimivat seuraavat ihmiset:
Puheenjohtajisto
Silja Kario - Puheenjohtaja, tapahtumatiimin vetäjä
Jyri Nikula - Varapuheenjohtaja...

Lue lisää »

Hallitus vuodelle 2019 on valittu

UIO ry:n syyskokous on nyt käyty ja vuoden 2019 hallitus on valittu! Puheenjohtaja: Silja Kario Rahastonhoitaja: Jyri Nikula Hallituksen jäsenet ovat: Joni Rämä Lari Kotro Noora Kettunen Sanni Mustonen Santeri Lindewall Otto Nummi Henry Lehtovirta Saana Lappalainen Karita Kauppi Niko Haapalainen Kuvan valokuvaaja ei liity vuoden 2019 hallitukseen. Onnittelut valituille!...

Lue lisää »

Tervetuloa UIO:n syyskokoukseen 19.11.2018!

Tervetuloa kaikille jäsenille yhdistyksemme sääntömääräiseen syyskokoukseen! Syyskokous pidetään 19.11.2018 klo 17.00 alkaen Metropolian Bulevardin toimipisteellä osoitteessa Bulevardi 31, 00180 Helsinki. Tilana toimii auditorio P317. Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. Syyskokouksessa käsiteltävinä asioina ovat: * valitaan hallituksen puheenjohtaja ja rahastonhoitaja vuodelle 2019 * valitaan hallituksen muut jäsenet vuodelle 2019 * valitaan ehdokas H...

Lue lisää »

Pakopelihaaste valmistuville opiskelijoille

Osallistu pakopelihaasteeseen! Kohta valmistuva insinööriopiskelija, kerää insinööriopiskelijaporukka ja ota vastaan liiton pakopelihaaste! Selviätkö haastavista paikoista? Entä miten sujuu yhteistyö opiskelukavereiden kanssa? Työelämässä tarvitaan ongelmanratkaisukykyä ja tiimityötaitoja. Insinööriliitto haastaa paikkakuntasi juuri valmistumassa olevat insinööriopiskelijat järjestötieto- ja pakopelikisaan lokakuussa neljällä eri paikkakunnalla. Illan ohjelmas...

Lue lisää »

Tekniikan opiskelijoiden työssäkäyntitutkimus on käynnissä!

Joka syksyinen Tekniikan opiskelijoiden työssäkäyntitutkimus on jälleen käynnissä! Tutkimus on tarkoitettu kaikille 2. vuosikurssilaisille ja siitä ylöspäin. Tutkimuksen tarkoitus on kartoittaa tekniikan opiskelijoiden työllistymistä, ja esimerkiksi ensi kesän palkkasuositukset tehdään tämän tutkimuksen perusteella. Vastaa kyselyyn osoitteessa www.ilry.fi/opiskelijakysely2018 Aikaisempien vuosien tutkimustuloksia voi ta...

Lue lisää »

Maljannostajaisten lipunmyynti on auki!

Maljannostajaiset tulee taas! Tänä vuonna legendaariset Maljikset järjestetään perjantaina 12.10. Kaivohuoneella. Yleisön pyynnöstä lipunmyynti avattiin jo viime perjantaina bailataan.fi:ssä. Suunnista siis lippukaupoille mitä pikimmiten, ennen kuin nämä harvinaiset perjantai bileet myydään loppuun! Tikettien hinnat: UIOn jäsenille 5€, muut 7€ Klikkaa itsesi myös mukaan Maljisten Lue lisää »

Tervetuloa uudet opiskelijat!

Hei uusi opiskelija! Onnittelut opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa Metropoliaan. Uudenmaan Insinööriopiskelijat, tuttavallisemmin UIO, on tekniikanopiskelijoiden oma opiskelijayhdistys. UIO valvoo insinööriopiskelijoiden etuja opintojen aikana sekä järjestää kaikenlaista tekemistä ja tapahtumaa ympäri vuoden. Jos opiskelija-aktiivitoiminta kiinnostaa enemmänkin, niin mukaan on äärimmäisen helppo lähteä toimikuntiemme avulla. Jäsenetuja myös riittää pilvin pimein, eikä ...

Lue lisää »

Hallituksen 2018 järjestäytyminen

UIO:n uusi hallitus on järjestäytynyt 31.5.2018 seuraavanlaisesti: Jere Savela: Puheenjohtaja Silja Kario: Rahastonhoitaja, VPJ Noora Kettunen: Sihteeri, häirintäyhteyshenkilö Santeri Lindewall: Tapahtumavastaava Joni Rämä: Tapahtumavastaava Eero Muikku: Viestintä, UIOTUS, Myyrmäen YH-kontakti Suvi Napola: ICT, viestintä, tietoturvasta vastaava, keskustan kampusvastaava Otto Nummi: Työelämä- ja yritysyhteistyö, Myyrmäen kampusvastaava Sanni Mustonen: Yhteyshenkilövasta...

Lue lisää »

Hallitus loppuvuodelle 2018

Eilen 28.5 yhdistyksen 2. ylimääräisessä kokouksessa päätettiin syyskaudella toimiva hallitus. Syksyn 2018 hallitus muodostuu seuraavista henkilöistä Puheenjohtaja: -Jere Savela Rahastonhoitaja: -Silja Kario Muut hallituksen jäsenet: -Eero Muikku -Henry Lehtovirta -Joni Rämä -Jyri Nikula -Mika Piri -Noora Kettunen -Otto Nummi -Sanni Mustonen -Santeri Lindewall -Suvi Napola...

Lue lisää »

UIO järjestönjohdon neuvottelupäivillä

UIO osallistui Helsingin Insinöörit HI ry:n kanssa JJNP:lle, eli järjestöjohdon neuvottelupäiville Turussa 26.-27-1. Pääsimme tarkkailijoina oppimaan ensikädessä, miten asioista keskustellaan valtakunnallisella tasolla Insinööriliiton jäsenjärjestöiden toiminnasta. Päivien polttavina aiheina oli jäsenjärjestöjen yhteneväisyys, jäsenpito sekä jäsenhankinta konkreettisten muutosten kautta. JJNP:n aikana...

Lue lisää »